ECDL 4 σε 1 : windows XP, word 2002, βασικές έννοιες της πληροφορικής, internet - Γαβανά, Αναστασία; Λεόντιος, Μάνος (Γκιούρδας, 2003)
Το ECDL είναι το δίπλωμα με την πανευρωπαϊκή αναγνώριση, που πιστοποιεί ότι ο κάτοχός του γνωρίζει τις βασικές έννοιες της Πληροφορικής και μπορεί να χρησιμοποιεί έναν υπολογιστή στις κύριες εφαρμογές του. Είναι το δίπλωμα που αποδεικνύει τις γνώσεις, επιβεβαιώνει τις δεξιότητες και ανοίγει την πόρτα στην αγορά εργασίας οπουδήποτε στην Ευρώπη αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο!