Ποντικάκι, σ' αγαπώ πολύ - Steer, Dugald (Παιδικά. Νεανικά, 2004)
"Γιαγιά" ρωτάει μια μέρα το ποντικάκι "τι είναι αγάπη;" "Αγάπη;" γέλασε η γιαγιά. "Πάμε μια βόλτα, ποντικάκι, και θα σου δείξω τι είναι αγάπη!"