Αυτό είναι αδικία : ένα βιβλίο για τους καβγάδες και τους ανταγωνισμούς - Hazen, Barbara Shook (Μάθε για τη ζωή, 1990)
Τα βιβλία της σειρά "Μάθε για τη ζωή" προσφέρουν στους γονείς των μικρών παιδιών μια εξαιρετική ευκαιρία για να συζητήσουν μαζί τους μερικά λεπτά και σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά καθώς μεγαλώνουν. Τα βιβλία αυτά δίνουν την αφορμή να εκφράσουν τα παιδιά τους φόβους τους κα ι τις αγωνίες τους. Πιστεύουμε πως τα παιδιά είναι το μέλλον του κόσμου. Για αυτό ακριβώς πρέπει να τους δίνουμε κάθε εφόδιο και κάθε ευκαιρία.