Θάνατος στη Βομβάη - Dicks, Terrance (Ανεξήγητα φαινόμενα, 2003)
Στη Βομβάη, μια σειρά φρικιαστικών εγκλημάτων με έντονα παραφυσικά στοιχεία έχουν τρομοκρατήσει τους πάντες. Την ίδια στιγμή, φυλές και θρησκευτικές ομάδες συγκρούονται ανοιχτά και Ινδοί μαφιόζοι δρουν ανενόχλητοι. Όλα αυτά, μαζί με τις φήμες για την αναβίωση της λατρείας της θεάς Κάλι και, το κυριότερο, μια δολοφονική επίθεση κατά του Ματ μπορούν να φοβίσουν τον καθηγητή Στέρλινγκ και το γιο του; Μα και βέβαια όχι! Τι θα συμβεί όμως όταν αυτά τα ανεξήγητα φαινόμενα αρχίσουν να γίνονται όλο και πιο επικίνδυνα; Η Βομβάη, μια πόλη γεμάτη μυστήριο και μαγεία, όπου ζωντανεύουν αρχαίοι μύθοι, είναι το σκηνικό της ενδέκατης συναρπαστικής αποστολής του Ματ και του καθηγητή Στέρλινγκ.