Το φάντασμα του κινέζου - Dicks, Terrance (Ανεξήγητα φαινόμενα, 2003)
Ένα μεγάλο κυβερνητικό έργο που μοιάζει στοιχειωμένο και είναι αδύνατο να ολοκληρωθεί, μια ένοπλη και μία βομβιστική επίθεση από την Τριάδα, την κινέζικη μαφία, ένας ερειπωμένος ναός και, το κυριότερο, το ψηλόλιγνο φάντασμα ενός Κινέζου μπορούν να φοβίσουν το Ματ και τον πατέρα του, τον καθηγητή Στέρλινγκ; Μα και βέβαια όχι! Τι θα συμβεί όμως όταν όλα αυτά τα ανεξήγητα φαινόμενα αρχίσουν να γίνονται όλο και πιο επικίνδυνα; Το Χονγκ Κονγκ, ένας τόπος όπου ζωντανεύουν τα μυστήρια της αρχαίας κινέζικης μαγείας, είναι το σκηνικό της όγδοης συναρπαστικής αποστολής του Ματ και του καθηγητή Στέρλινγκ.