Στο νησί του Πάσχα - Dicks, Terrance (Ανεξήγητα φαινόμενα ;, 2001)
Το νησί του Πάσχα, ένας από τους πιο μυστηριώδεις τόπους της γης, είναι το σκηνικό της πέμπτης συναρπαστικής αποστολής του Ματ και του καθηγητή Στέρλινγκ.