Στο στοιχειωμένο πρυτανείο Μπόρλεϊ - Dicks, Terrance (Ανεξήγητα φαινόμενα ;, 2001)
Ένα στοιχειωμένο σπίτι με σκάλες που τρίζουν, σκοτεινά περάσματα, κηροπήγια που πετούν στον αέρα, μηνύματα γραμμένα με αίμα στους τοίχους και, το κυριότερο, άτακτα φαντάσματα μπορούν να φοβίσουν τον Ματ και τον πατέρα του, τον καθηγητή Στέρλινγκ; Μα και βέβαια όχι. Τι θα συμβεί όμως όταν όλα αυτά τα ανεξήγητα φαινόμενα αρχίσουν να γίνονται όλο και πιο επικίνδυνα; Το ερειπωμένο Πρυτανείο Μπόρλεϊ, το πιο στοιχειωμένο σπίτι στην Αγγλία, είναι το σκηνικό της τρίτης συναρπαστικής αποστολής του Ματ και του καθηγητή Στέρλινγκ.