Το ημερολόγιο με τις ηρωικές πράξεις - Whybrow, Ian (Μικρό λυκάκι, 2003)
Μανούλα κα Μπαμπά μου, Σας περιμένω πώς και πώς. Βρήκα πολλά σακούλια γεμάτα χρυσάφι, που έκρυβε ο Ύπουλος Κακός Θείος! Πράγμα που σημαίνει πως είμαι Πλούσιος!!! Το σχολείο μου θα είναι το πιο διασκεδαστικό σχολείο του κόσμου! Θα αγοράσουμε τις πιο συναρπαστικές περιπέτειες και θα τις αραδιάσουμε στην αυλή. Έτσι, θα κάνουμε συνέχεια ηρωικές πράξεις, ουουουου! Ο Ουρλιαχτάκιας έχει Εκπληκτικές Ιδέες! Θα έχουμε ηλεκτρονικά αυτοκινητάκια, μοτοσικλέτες, ποδήλατα, πατίνια, αλεξίπτωτα, αλογάκια του λούνα παρκ, και άλλα. Βλακιούλες είναι αυτά, μπαμπά; Πες "Όχι!". Για μας, δεν υπάρχει χειμέριο χρρρ! Είμαστε πολύ ενθουσιασμένα.To ανυπομονομενούλι σας,Μικρό Λυκάκι