Μαθαίνω να είμαι υπεύθυνος - Moses, Brian, 1950- (Αξίες, 2001)
Πιστεύεις ότι μπορεί κάποιος να σ' εμπιστευτεί εύκολα; Σου αναθέτουν συχνά οι γονείς σου να προσέξεις το μικρό σου αδελφό ή ν' αλλάξεις το νερό της γυάλας με το χρυσόψαρο; Θυμάσαι πάντα να πλένεις τα δόντια σου και να κρατά το δωμάτιό σου καθαρό και τακτοποιημένο; Μέσα από τα διασκεδαστικά παραδείγματα και την απίθανη εικονογράφηση του βιβλίου που κρατάς στα χέρια σου, έχεις την ευκαιρία να μάθεις πόσο πραγματικά υπεύθυνος είσαι.