Με πειράζουν - Green, Jen (Συναισθήματα, 2004)
Είναι κάποιες στιγμές που αισθάνεσαι ότι σε πειράζουν; Άνοιξε το βιβλίο που κρατάς στα χέρια σου και θα διαπιστώσεις ότι το σφάλμα δεν είναι δικό σου. Θα νιώσεις καλύτερα αν ζητήσεις από εκείνα τα παιδιά που σε πειράζουν να σταματήσουν, αν τα αγνοήσεις ή αν μιλήσεις γι' αυτό σε κάποιο μεγαλύτερο. Στις εικονογραφημένες σελίδες του βιβλίου Με πειράζουν... θα βρεις και άλλους τρόπους για να αντιμετωπίσεις αλλά και να καταλάβεις καλύτερα τα παιδιά που πειράζουν.