Κλεψιά - Amos, Janine (Καλό και κακό, 1995)
Κάθε άνθρωπος μερικές φορές κάνει άσχημες πράξεις, συχνά χωρίς να το θέλει. Το αποτέλεσμα αυτών των πράξεων είναι ότι κάνει και τον εαυτό του και τους άλλους γύρω του δυστυχισμένους. Οι ιστορίες σε αυτό το βιβλίο, μας βοηθούν να καταλάβουμε, για ποιούς λόγους μερικές φορές φερόμαστε άσχημα, και τι μπορούμε να κάνουμε για να το αποφύγουμε.