Δαμάζοντας το κτήνος - Σωτηροπούλου, Έρση, 1953- (Κέδρος, 2003)
Μακριά από την επαναστατική έξαρση της νεανικής του ηλικίας, ο Αρης Παυλόπουλος, πετυχημένος σύμβουλος υπουργού και αντισυμβατικός οικογενειάρχης, ζει μια άνετη ζωή στην Αθήνα, κρατώντας κρυφές τις σκοτεινές πλευρές του: την εμμονή στο σεξ και την καταπιεσμένη φιλοδοξία του ν' αναγνωριστεί ως ποιητής...