Καταστατικόν προμηθευτικού και καταναλωτικού συνεταιρισμού δημοτικών υπαλλήλων Κοζάνης ([χ.ό.], 1943)
Καταστατικό προμηθευτικού και καταναλωτικού συνεταιρισμού δημοτικών υπαλλήλων Κοζάνης του έτους 1943