Η διαφήμιση ως επικοινωνία - Dyer, Gillian (θεωρητικές επιστήμες. Επικοινωνία και κουλτούρα ;, 1993)
Το βιβλίο αυτό έχει ως στόχο να προσφέρει στον αναγνώστη μερικές βασικές ιδέες, έννοιες και υλικό για τη μελέτη της διαφήμισης. Αντλεί από πορίσματα διαφόρων γνωστών πεδίων, αλλά περιστρέφεται κυρίως γύρω από την κεντρική έννοια της επικοινωνίας.