Ποτέ τον ίδιο άντρα - Jewell, Lisa (Αρωμα γυναίκας, 2003)
Ο Σμίθ και ο Ράλφ, δύο τριαντάχρονοι εργένηδες, αναζητούν χωρίς επιτυχία συγκάτοικο. Κι ενώ έχουν απελπιστεί από τους υποψηφίους, η τύχη τους χαμογελά στο πρόσωπο της όμορφης και γλυκιάς Τζεμ. Η Τζεμ τα φτιάχνει με τον Σμιθ, θεωρώντας ότι είναι ο άντρας των ονείρων της. Ο Ράλφ όμως έχει βαλθεί να της αποδείξει το αντίθετο.