[Λογαριασμοί ναών και κτηματολόγιο του ναού του Αγίου Δημητρίου στο χωριό Κτένι] ([χ.ό.], 1886)
Ο κώδικας περιέχει λογαριασμό και κτηματολόγιο του ναού του Αγίου Δημητρίου στο χωριό Κτένι καθώς και λογαριασμούς των ναών της Παναγίας και του Αγίου Αθανασίου του έτους 1892