Ιστορικό λεύκωμα 1962 (Εφημερίδα "Καθημερινή", 1997)
Οι παλαιότεροι θα θυμηθούν. Οι νεότεροι θα ενημερωθούν. Το Ιστορικό Λεύκωμα της «Καθημερινής» φιλοδοξεί να καταγράψει τα σημαντικότερα γεγονότα των τελευταίων δεκαετιών. Με αφετηρία το 1960 και κατάληξη τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του 1990, ένας τόμος κάθε μήνα θα είναι αφιερωμένος ολόκληρος σε ένα έτος.