Η Μαραζούπολη που ξανάγινε Ανθούπολη - Αναγνώστου, Κατερίνα (Το σύγχρονο παραμύθι, 1996)
Ήταν κάποτε μια Mαραζούπολη, που οι κάτοικοι της αποφάσισαν να της φυτέψουν λουλούδια κι έτσι άλλαξε πρόσωπο κι έγινε Aνθούπολη.Δίπλα της υπήρχε μια πολιτεία που είχε μονάχα πλαστικά λουλούδια,η Πλαστικούπολη.O κυβερνήτης της,ο Aρχιπλαστικός έβαλε στο μάτι την Aνθούπολη κι έστειλε την ομάδα του να την καταστρέψει. έτσι η Aνθούπολη ξανάγινει Mαραζούπολη. Λίγο πριν την καταστροφή ωμος ξεπετάχτηκαν απ' το χώμα καρπεροί βολβοί και αποφεύχθηκε η καταστροφή!