Έχω ένα όνειρο. Η φλόγα που δεν σβήνει - Ψαραύτη, Λίτσα Σ., 1936- (Βιβλία για τους ολυμπιακούς αγώνες, 2003)
Η συγγραφέας, είκοσι τέσσερα παιδιά δημοτικού σχολείου και η δασκάλα τους έχουν ένα κοινό όνειρο: να γίνει εκεχειρία και ειρήνη σ' όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα και η Ιερή Φλόγα να ταξιδέψει στις χώρες που σπαράσσονται από τα δεινά του πολέμου. Βοηθός στο έργο τους θα είναι η θεά Αθηνά αυτοπροσώπως! Πώς; Με φαντασία, πρωτοτυπία και ποιότητα γραφής όλα μπορούν να συμβούν!