Η μαμά γέννησε μωρό - Ψαραύτη, Λίτσα Σ., 1936- (Άγκυρα, 2003)
Ο Μάριος ανησυχούσε όσο καιρό η μαμά του ήταν έγκυος. Όταν γέννησε ένα κοριτσάκι, η κατάσταση χειροτέρεψε. Ο Μάριος δεν ήθελε ούτε να δει την αδερφή του. Πώς, όμως, κατάφεραν οι γονείς του να τον κάνουν να την αγαπήσει; Ένα βιβλίο που βοηθάει τα παιδιά να αντιμετωπίσουν το γεγονός της γέννησης ενός νέου παιδιού στην οικογένεια.