Πατάτα τρακ - Αναγνώστου, Κατερίνα (Βασική βιβλιοθήκη ;, 2001)
Πατα....τρακ, Η Μαραζούπολη που ξανάγινε Ανθούπολη, Μια φορά μια φωλιά, Το αστεράκι που έτρεχε να συναντήσει τα Χριστούγεννα, με το ποδήλατο του ανέμου, Χωρίς πυξίδα, Η χώρα των σιδερένιων, Ο γάιδαρος του αυτοκράτορα, Η συμμορία των κούκων, Ο Αι Βασίλης θα βρει το δρόμο.