Εράτυρα - Αϊβάζογλου-Δόβα, Δέσποινα (Ελληνική παραδοσιακή αρχιτεκτονικη, 1989)
Το βιβλίο δίνει ιστορικές, αρχιτεκτονικές και πολιτιστικές πληροφορίες. Σκοπός της σειράς αυτής είναι να δοθεί ολοκληρωμένη εικόνα κάθε περιοχής, παρουσιάζοντας φωτογραφικό και ερευνητικό υλικό για πρώτη φορά.