Επιλογή προσωπικού - Keenan, Kate (Management ;, 1998)
Αν σας αρέσει η εμφάνιση κάποιου, είναι πολύ μεγάλη η πιθανότητα να τον ακούσετε πιο προσεκτικά. Αν όμως η πρώτη εντύπωσή σας δεν είναι τόσο θετική, πιθανώς θα δείξετε λιγότερο ενδιαφέρον για όσα έχει να σας πει. Να είστε πολύ επιφυλακτικοί με τις πρώτες εντυπώσεις σας.