Επίλυση προβλημάτων - Keenan, Kate (Management, 1998)
Αν βρεθείτε σε μια κρίση που δεν περιμένατε, αυτό ίσως οφείλεται στο ότι δεν προσέξατε κάποιο πρόβλημα όταν γεννιόταν ή το είδατε αλλά δε θέλατε να το παραδεχτείτε. Ίσως σας τρόμαξε το ότι πρέπει να καθίσετε να σκεφτείτε σοβαρά ή θεωρήσατε ότι δεν χρειάζεται να εξετάσετε τι συμβαίνει. Δεν μπορείτε να λύσετε ένα πρόβλημα, αν δεν το έχετε πρώτα προσδιορίσει