Δραστηριοποίηση - Keenan, Kate (Management ;, 1998)
Αν δεν προσέξετε την πτώση της απόδοσης, οι εργαζόμενοι θα πιστέψουν ότι δεν ενδιαφέρεστε. Αν δεν αντιληφθείτε πότε το ηθικό τους είναι πεσμένο, η κατάσταση θα χειροτερέψει πολύ γρήγορα. Και τα δύο είναι βασικά στοιχεία για τη διατήρηση της δραστηριοποίησης του προσωπικού.