Οργάνωση συσκέψεων - Keenan, Kate (Management, 1998)
Αν είστε πλήρως αφοσιωμένοι στην επίτευξη αποτελεσμάτων, θα σας μιμηθούν· και, αν όλοι αφιερώσουν την προσοχή τους στις συσκέψεις, έχετε την εγγύηση - λίγο πολύ - επιτυχούς έκβασης. Τουλάχιστον, δε θα ακούσετε τους άλλους να παραπονούνται ότι κάποια σύσκεψη που συγκαλέσατε, δεν ήταν παρά χάσιμο χρόνου.