Κερδίστε χρόνο - Keenan, Kate (Management ;, 1998)
Αν μπορείτε να προγραμματίσετε το χρόνο της εργασίας σας σωστά, θα μπορείτε να ανταποκριθείτε καλύτερα στις προθεσμίες σας. Θα πρέπει να προσδιορίσετε τι θα πρέπει να κάνετε, και θα διαπιστώσετε ότι έχετε το χρόνο να κάνετε κάθε είδους πράγματα για τα οποία ποτέ πριν δεν είχατε χρόνο.