Το αυτοσχέδιο θέατρο στο σχολείο : προετοιμασία για δραματοποίηση - Αλκηστις (Ελληνικά Γράμματα, 1989)
Ασκήσεις και τεχνικές για τη Δραματική Τέχνη στο σχολείο. Περιλαμβάνει: Αισθητηριακές ασκήσεις, ασκήσεις αναπνοής, χαλάρωσης, εμπιστοσύνης, φαντασίας Όνειρα και παιχνίδια με γνώμονα τη δημιουργικότητα, που οδηγούν το παιδί στη δραματοποίηση, που το κάνουν να χαρεί, να παίξει το Δία, το σύννεφο, το αστέρι...