Ταξιδιώτισσα του ανέμου : μυθιστόρημα - Λιβανού, Μπέσση (Καστανιώτης, 2003)
Μια ιστορία πίστης και προδοσίας, δημιουργίας και καταστροφής. Η καταγραφή της ζωής μιας γυναίκας που αναγκάστηκε να αντιμετωπίσει εξευτελισμούς, να παλέψει με σκοτεινά πάθη, φαντάσματα και ενοχές, δολοπλοκίες, μέχρι να φτάσει στο φως της δικαίωσης και της καταξίωσης που άξιζε. Μοναδικά της όπλα στην πορεία αυτή η δύναμη της ψυχής της και μια αγάπη παλιά που προσπαθεί, μα δεν μπορεί να ξεχάσει.