Καλός άντρας είναι ο νεκρός άντρας - Hauptmann, Gaby (Νέα Σύνορα, 1999)
Η Ούρσουλα μόλις έχει χάσει τον αυταρχικό σύζυγό της. Ενώ προσπαθεί να απαγκιστρωθεί απ' το μισητό παρελθόν, εξακολουθεί να νιώθει έντονη τη σκιά του γύρω της. Πετάει τα έπιπλά του, αποφασίζει να πουλήσει το πιάνο του και το αγαπημένο του σκάφος, αναλαμβάνει τη διεύθυνση της εταιρείας τους. Αυτός όμως, μια παρουσία φωλιασμένη στην ψυχή της, ανταποδίδει τα χτυπήματα: άντρες που σχετίζονται μαζί της βρίσκουν ξαφνικό τέλος.