Παρέα με τον Αϊ-Βασίλη - Duval, Marie, 1963- (Μίνωας, 2002)
Απολαύστε ένα βιβλίο αλλιώτικο από τα άλλα: Με συναρπαστικά παραμύθια για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, απίθανες και πανεύκολες συνταγές για γιορτινά μπισκοτάκια και μοναδικές ιδέες για να στολίσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας.