Παραμυθένια Χριστούγεννα - Buchanan, Heather S. (Μίνωας, 2003)
Όταν τα ποντικάκια παίρνουν ένα μυστηριώδες γράμμα, ξεκινούν ένα φεγγαρόλουστο ταξίδι στο παγωμένο χιόνι. Και τότε περνούν τα πιο μαγευτικά Χριστούγεννα της ζωής τους! Μικρούλικα ποντικάκια, σπουργίτια, έλκηθρα, χριστουγεννιάτικα δέντρα, δώρα και εκπλήξεις, χιονόμπαλες, χαμόγελα, τρυφερότητα και αγάπη, σε μια συναρπαστική περιπέτεια που κρύβει μέσα της όλη τη χριστουγεννιάτικη μαγεία!