Το δεντράκι των Χριστουγέννων : μια τρυφερή χριστουγεννιάτικη ιστορία - Steer, Dugald (Ανάγλυφα βιβλία για τα Χριστούγεννα, 2003)
Τι κάνουν όλα τα παλιά παιχνίδια την παραμονή των Χριστουγέννων; Πώς περνάει τα Χριστούγεννα το αγαπημένο τους δεντράκι στο Βόρειο Πόλο;