Το δέντρο της αγάπης - Kassian, Olena (Άγκυρα, 2001)
Μια ιστορία που μιλάει για τα καταπληκτικά Χριστούγεννα που πέρασε μια οικογένεια, όταν κάποια χρονιά διάλεξε να στολίσει ένα ελεεινό παραπεταμένο δέντρο. Με πολλή ζεστασιά, σκληρή δουλειά και περισσή αγάπη, το αξιοθρήνητο μικρό δεντράκι μεταμορφώθηκε σ' ένα εξαιρετικό χριστουγεννιάτικο δέντρο, που η οικογένειά τους, καθώς κι η δικιά σας δεν θα το ξεχάσουν ποτέ.