Που Χριστούγεννα σημαίνει : έξι ιστορίες για αναγνώστες όλων των ηλικιών - Βασιλάκη, Πόλυ, 1959- (Πατάκης, 2002)
Το βιβλίο είναι μία συλλογή έξι ιστοριών. Αλήθεια είχε δίκιο η δασκάλα που είπε ότι ο Αι-Βασίλης πέθανε; Αν όχι τότε θα φέρει την παλιά πορσελάνινη κούκλα Μπαμπέτ; Τι φυτό είναι η 'δραχμουδιά' και ποιος της έστειλε για πρωτοχρονιάτικο δώρο στην Αγγελίνα; Ήταν πράγματι οι καλικάντζαροι που αναστάτωσαν το σπίτι την παραμονή των Χριστουγέννων; Θα χάριζε ποτέ κανείς το πιο αγαπημένο του παιχνίδι αν ήταν το κίτρινο χρώμα να ξαναβρεί τη λάμψη του; Αξίζει μια παλιά υδρόγειος, ξεχασμένη στη βιτρίνα ενός ψιλικατζίδικου υπό κατεδάφιση, περισσότερο από το Ίντερνετ;