Το χριστουγεννιάτικο καραβάκι - Βασιλείου, Ειρήνη, 1969- (Γιορτινά βιβλία, 2002)
Ελάτε να ταξιδέψουμε στη χώρα του Αι Βασίλη! Με ένα παραδοσιακό ελληνικό καραβάκι, που πετάει. Τι μας περιμένει στη Καισαρεία; Σκανδαλιάρικα ξωτικά, κοκκινομάλληδες χιονάθρωποι, πολλά θαύματα.