[Βιβλίον των επί αποδείξει παραδιδομένων εγγράφων] ([χ.ό.], 1945)
Κατάλογος εγγράφων που αποστάληκαν με απόδειξη. Αναφέρονται σε στήλες ο αριθμός του εγγράφου, η αρχή στην οποία απευθύνεται, η ημερομηνία παραλαβής, το ονοματεπώνυμο του παραλαβόντος.