Καραντούνιας, Α. Γ. (1961). Το κρέας και η αξιοποίησις αυτού εν Ελλάδι. Αθήνα: Εθνικό Τυπογραφείο.
শিকাগো স্টাইলে সাইটেশনΚαραντούνιας, Αναστάσιος Γ. Το κρέας και η αξιοποίησις αυτού εν Ελλάδι. Αθήνα: Εθνικό Τυπογραφείο, 1961.
এমএলএ সাইটেশনΚαραντούνιας, Αναστάσιος Γ. Το κρέας και η αξιοποίησις αυτού εν Ελλάδι. Αθήνα: Εθνικό Τυπογραφείο, 1961.
সতর্কবাণী: সাইটেশন সবসময় 100% নির্ভুল হতে পারে না.