Βιβλίον πρακτικών της επιτροπής Πολυζουλείου Ιδρύματος, Γυμναστηρίου αρχόμενον από 14 Μαρτίου 1929 ([χ.ό.], 1929)
Κώδικας που περιέχει πρακτικά συνεδριάσεων της επιτροπής του Πολυζούλειου Ιδρύματος "Γυμναστηρίου" των ετών 1929-1940. Σκοπός της επιτροπής είναι η δημιουργία γυμναστήριου στην Κοζάνης με βάση το κληροδότημα του Παυσανία Δ. Πολυζούλη