Ευρωπαϊκά γράμματα. Τόμος Γ΄ : ιστορία της ευρωπαϊκής λογοτεχνίας (Σοκόλης, 1999)
Μαγιακόφσκι -- Ντ΄Αννούντσιο -- Κάφκα -- Πιραντέλο -- Καβάφης -- Πεσσόα -- Τζοϋς -- Τόμας Μαν -- Λόρκα -- Σεφέρης -- Όργουελ -- Μπρέχτ -- Σαρτρ -- Γκόμπροβιτς -- Γκρας -- Μπέκετ -- Αλέξανδρος Σολζενίτσιν -- Κλάους