Σελίδες ιστορίας των Γρεβενών - Παπαδημητρίου, Απόστολος Ι., 1948- (Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Γρεβενών : Τυπογραφείο Χρονικών Δυτικής Μακεδονίας : Εκτύπωση Τσιαρτσιάνης Αθανάσιος, 2002)
Ό Απόστολος Παπαδημητρίου γεννήθηκε στή Σιάτιστα Κοζάνης τό 1948 καί έ'ζησε στά Γρεβενά ώς τό πέρας τώλ' γυμνασιακών του σπουδών (1966). Είναι διπλωματούχος ηλεκτρολόγος μηχανικός τού Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου (1971) καί από τό 1974 εργάζεται στή Δημόσια έπιχείρηση Ηλεκτρισμού στην πόλη τής Κοζάνης. Είναι νυμφευμένος μέ τήν Άννα, τό γένος Στεφάνου, από τήν Κοζάνη, οφθαλμίατρο, καί πατέρας τεσσάρων τέκνων. 'Ασχολεϊται άπό είκοσιπενταετίας μέ τήν επιστημολογία καί τρεις εργασίες του επί τού θέματος αύτού έχουν έκδοθεΐ. 'Αρθρογραφεΐ σέ διάφορα περιοδικά καί έφημερίδες. κυρίως όμως στόν ημερήσιο τύπο τής Κοζάνης. Διευθύνει ωριαία κατά έβδομάδα τηλεοπτική εκπομπή σέ τοπικό σταθμό.