Χωρίς τα ρούχα είμαστε όλοι γυμνοί : ένας οδηγός για την επίδραση του παρελθόντος, την πραγματικότητα του παρόντος, και την δυνατότητα του μέλλοντος - Perez, Carla (Δίοδος, 2001)
Πρακτικές συμβουλές για να ξεπεράσετε το παρελθόν, για να αντιμετωπίσετε τον πραγματικό κόσμο του σήμερα και να προετοιμαστείτε για ένα καλύτερο αύριο. Η Carla Perez -συνδυάζοντας χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας ως θεραπεύτρια, χιλιάδες ώρες ραδιοφωνικών εκπομπών όπου συμβουλεύει τους ακροατές της, και προσωπικές εμπειρίες- πραγματοποιεί μια ζεστή, σοφή και βαθιά εξερεύνηση των καθημερινών απογοητεύσεων και πόνων της ζωής που ακολουθεί το «αληθινό μονοπάτι». Σ' αυτό το βιβλίο θα μάθετε: Πώς να αντιμετωπίσετε την επίδραση του παρελθόντος, να αποκτήσετε προοπτική και να συμφιλιωθείτε με την παιδική σας ηλικία και τα προβλήματα της οικογένειάς σας. Πώς να αποδεχτείτε την πραγματικότητα του παρόντος, αντικρίζοντας την κάθε ημέρα χωρίς αυταπάτες για το πώς θα έπρεπε να είναι η ζωή. Πώς θα αξιοποιήσετε τη δυνατότητα του μέλλοντος, κάνοντας επιλογές και δημιουργώντας το μέλλον σας ως ξεχωριστό άτομο, ως σύντροφος, ως γονιός.