Η πολιτική απασχόλησης στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης - Αγαλλοπούλου-Ζερβογιάννη, Πηνελόπη Χ. (Σάκκουλας Αντ. Ν., 2001)
Το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει τις εισηγήσεις που έγιναν στην Επιστημονική Ημερίδα που οργάνωσαν την 24η Μαϊου 2000 στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς καί το Τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.