[Πρακτικά συντεχνίας υποδηματοποιών, 1902-1966] ([χ.ό.], 1904)
Κώδικας που περιέχει πρακτικά συνεδριάσεων της Συντεχνίας Υποδηματοποιών Κοζάνης «ο Άγιος Σπυρίδων», 1904, των ετών 1904-1966. Περιέχει και τον κανονισμό λειτουργίας της συντεχνίας