Βασικές αρχές αριθμητικού ελέγχου και προγραμματισμός εργαλειομηχανών CNC. - Σκιττίδης, Φιλήμων Χ. (Σύγχρονη Εκδοτική, 2000)
Yποδείγματα ασκήσεων και εργαστηριακές ασκήσεις τόρνου αξιολόγησης εκπαιδευομενων για εργαλειομηχανέσ τύπου Staturn της Denford. Yποδείγματα ασκήσεων και εργαστηριακές ασκήσεις φρέζας αξιολόγησης εκπαιδευομένων για εργαλειομηχανές τύπου Triac PC της Denford. Yποδείγματα ασκήσεων και εργαστηριακές ασκήσεις τόρνου αξιολόγησης εκπαιδευομένων για εργαλειομηχανές CNC με μονάδα ελέγχου συμβατή με Fanul Control. Yποδείγματα ασκήσεων και εργαστηριακές ασκήσεις φρέζας αξιολόγησης εκπαιδευομένων για εργαλειομηχανές CNC με μονάδα ελέγχου συμβατή με Fanual Control. Συγκριτικός πίνακας των κωδικών G και M για τις μονάδες ελέγχου Fanuc, Denford και Sinumeric. Παράρτημα 1.