Marketing. Τόμος 2 : οργάνωση αποτελεσματικού μάρκετινγκ - Thomas, Michael J.; Σαρρής, Νίκος (Έλλην, 2001)
Ο χώρος του Μάρκετινγκ έχει δυναμική λειτουργία και μια οργανωτική έννοια, έτσι το βιβλίο αναλύει τη λειτουργία του Μάρκετινγκ και την Οργάνωσή του, τις Προσλήψεις, τα Προσόντα και τις Πηγές, την Επιλογή Προσωπικού, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τις Μεθόδους, την Εκπαίδευση του Προσωπικού, τη Διαχείριση Πωλήσεων, τη Διαχείριση Εμπορικών Σημάτων, τις Χρηματοοικονομικές Προσεγγίσεις του Μάρκετινγκ.