Κώδηξ των προικοσυμφώνων και διαθηκών της κωμοπόλεως Βελβενδού εν Βελβενδώ τη 14 φεβρουαρίου 1882 ([χ.ό.], 1882)
Κώδικας που περιέχει προικοσύμφωνα και διαθήκες της κοινότητας Βελβεντού από το 1882 έως και το 1896. Γίνεται απλή καταγραφή των αντικειμένων της προίκας και αναγράφεται η αξία τους