Δερματολογία - Νάνος, Θεόδωρος (Έλλην, 1998)
Σκοπός του βιβλίου είναι να αποκτήσουν οι σπουδαστές τις απαραίτητες γνώσεις για τις ασθένειες του δέρματος, σε συσχετισμό με την ειδικότητα της αισθητικής και γενικές γνώσεις για τις βασικές δερματοπάθειες που συναντά η αισθητικός κατά την άσκηση του επαγγέλματός της, που προέρχονται κυρίως από χρήση καλλυντικών αλλά και από διαταραχές του μεταβολισμού του ατόμου.