Φορολογία του χαρτόσημου. Τόμος Α' : ερμηνεία των διατάξεων του κώδικα τελών χαρτοσήμουμετά την εφαρμογή του φόρου προστιθέμενης αξίας του ειδικού φόρου τραπεζικών εργασιών και του φόρου στη συγκέντρωση κεφαλαίων των εταιρειών εν γένει - Ρέππας, Παναγιώτης Θ. (Σάκκουλας Αντ. Ν., 1998)
Φορολογία Εισοδήματος Φυσικών και Νομικών Προσώπων των Δημ. Σταματόπουλου - Αντ. Καραβοκύρη Ανάλυση - Ερμηνεία 5000 Θέματα. Τέσσερεις τόμοι (3584 Σελίδες) Περιέχει: •Πλήρη κωδικοποίηση των διατάξεων με αναφορά στις προισχύουσες διατάξεις •Ενημερωμένο μέχρι και τον τελευταίο φορολογικό νόμο 3763/2009 •Παρουσίαση των αλλαγών με παραδείγματα, ειδική αναφορά στα νέα θέματα •Ερμηνεία - Ανάλυση σε κάθε άρθρο με τη μορφή Ερώτηση - Απάντηση •Πλήρης αναφορά στις συναφείς διατάξεις •Ερμηνευτικές εγκύκλιοι Φ.Ε., Αποφάσεις ΣτΕ, Υπουργικές Αποφάσεις, Διοικητικές Λύσεις •Αναλύονται: Εισοδήματα επιχειρήσεων, Ελευθέρων Επαγγελματιών, Αγροτών, Ακινήτων, Μισθωτών, Υποκείμενοι σε φορολογία, Αυτοτελής φορολογία, Τεκμήρια, Προκαταβολή, Παρακράτηση, Λογιστικός προσδιορισμός, Δαπάνες, Δηλώσεις, Έλεγχος, Περαίωση, M.Σ.K.K., Aναπροσαρμογή ακινήτων, Aποσβέσεις, Aποφάσεις •Αναλυτικοί πίνακες περιεχομένων και αναλυτικότατο Aλφαβητικό Eυρετήριο και ευρετήριο συναφών νόμων, γνωμοδοτήσεων και αποφάσεων.