Εμπρησμός στο ισχύον δίκαιο - Γκουρμπάτσης, Ανδριανός (Σάκκουλας Αντ. Ν., 2001)
Η εκπόνηση της εργασίας αυτής αφορά την ενασχόληση με τις διατάξεις εκείνες του ουσιαστικού ποινικού δικαίου, που αφορούν τα εγκλήματα εμπρησμού δηλ. τον «κοινό» εμπρησμό καθώς και τον εμπρησμό δάσους.